Streaming konferencë për shtyp

Mision institucional për përforcimin e raporteve bilaterale ndërmjet Italisë dhe Shqipërisë në kuadrin e mbrojtjes së trashëgimisë kulturore

24 maj në orën 11.00

Event i organizuar nga Ambasada Italiane ne Tirane, Agjencia ICE, Assorestauro dhe Salloni Nderkombetar i Restaurimit, sebashku me Ministrine e Kultures e perfaqesuar nga Ministrja Elva Margariti per te prezantuar bashkepunimin ndermjet Italise dhe Shqiperise ne mbrojtjen e trashegimise kulturore dhe pjesemarrjen e Shqiperise ne “Salone del Restauro in Tour 2021 ne Bari” si dhe ne “Javen e restaurimit 2021”

Pubblicato da Ambasciata d'Italia a Tirana su Lunedì 24 maggio 2021